Om håndanalyse

Hender klar for håndanalyse

Både linjene i hendene dine, fasongen til hendene dine og fingrene dine sier mye om hvor du står i livet og hva som kan ligge fremfor deg. Her har jeg kort beskrevet egenskapene til både linjene og fingrene. I tillegg har jeg lagt ut litt informasjon om håndanalysens historie og litt om hva du kan vente av en håndanalyse.

Les mer om:

Hovedlinjer, Fingrene, Historie, og Konsultasjon

Hovedlinjer

Vi har 4 hovedlinjer - Livslinje, Hjertelinje, Hodelinje og Karrierelinje.

- Livslinjen
har lite med livslengden å gjøre. Den forteller hvordan vi lever.

- Hodelinjen
forteller hvordan vi tenker og bruker hodet.

- Hjertelinjen
forteller om man er en varm eller kald person, om skuffelser og gleder.

- Karrierelinjen
forteller om fokus og innsats.

De 4 hovedlinjene som inngår i håndanalysen: livslinje, hjertelinje, hodelinje og karrierelinje

Fingrene

- Tommel
er "motoren", selve drivkraften og viser vilje.

- Pekefingeren
er "ego"-fingeren, selvtillit.

- Langfinger
er "roret", moral, verdi og balanse i oss selv.

- Ringfinger
er den feminine fingeren og står for kreativitet.

- Lillefingeren
representerer kommunikasjon.


Historie

Gjennom alle tider har man studert hender, linjer og fingre - Kiromanti - Håndanalyse - Daktyloskopi

Kunsten å lese i hender, som tradisjonelt er kjent som kiromanti, skriver seg tilbake til 2000 f.Kr. Først 3000 år senere hadde denne kunsten etablert seg som en viktig studieretning over hele verden, verdsatt av filosofer som et middel til å forstå menneskelig dynamikk.

Det er mange som har bidratt til utviklingen av håndanalysen og gitt den vitenskapelig gyldighet. Pionerer innen forskning har gjort studier av fingeravtrykk og utgitt doktoravhandling. En lege beviste på midten av 1800-tallet at formen på hendene stemte overens med personens karaktertrekk.

Som de fleste vet, revolusjonerte politiarbeidet over hele verden da Scotland Yard så tidlig som 1901 begynte å ta fingeravtrykk for å identifisere personer i etterforskningsarbeidet (Daktyloskopi). Fingeravtrykkene er unike for hvert menneske. Studiet av hånden er videreutviklet fram til vår tid.


Konsultasjon

Nærbilde håndanalyse - konsultasjon på alternativmesse i Grieghallen i Bergen 2006

En håndanalyse starter med at jeg ruller vannløselig sverte over begge hendene, som trykkes mot et papir. Utifra fasongen på hendene, linjene, fingrene og fingeravtrykk, forteller jeg om dine kvaliteter og muligheter. Underveis tegner og skriver jeg kommentarer på og rundt håndavtrykket. Du får selvfølgelig den fullstendige håndanalysen med deg hjem.

Vil du vite mer om håndanalyse ta kontakt for en uforpliktende samtale. Kontaktinformasjon finner du på Forsiden.Reportasjer