Reportasje Norsk Ukeblad nr 7 2009

Faksimile fra Norsk Ukeblad nr 7 2009

Røper hendene til Snåsamannen evnene hans?

Norsk Ukeblad har laget en spennende reportasje om håndanalyse. De ba 3 håndanalytikere, inkludert meg selv, om å foreta en enkel håndanalyse av noen ukjente hender. Alle fikk utlevert et foto av de "navnløse" hendene. Etter at håndanalysen var ferdig fikk vi vite hvem hendene tilhørte - Snåsamannen, Joralf Gjerstad.

Her kan dere lese min håndanalyse av hendene hans. Reportasjen er vist etter utdraget.

"Det er store healingevner i disse hendene"

- Dette er veldig spesielle hender! Selv om ingen hender er like, avviker disse kraftig fra hva som er vanlig. Det sier jeg fordi hode- og hjertelinjen går sammen til èn linje i begge hender. Jeg har faktisk aldri sett noen lignende! Dette vitner om en meget unik person når det gjelder å gi av seg selv - de må tilhøre et menneske med høy intensitet og tilstedeværelse i det han eller hun gjør, sier Mai Villanger, overveldet av de spesielle hendene.

- Hode- og livslinjen faller også sammen langt ut i hånden. Det betyr at personen er sterkt påvirket av foreldrenes tankemønster og ofte har liten selvtillit, sier håndanalytikeren.

- Personen nøler med å stå frem med "hele seg". Karrierelinjen starter som regel fra håndleddet og går rett opp mot langfingeren. I disse hendene kommer den fra skrå i håndleddet, noe som vitner om at han eller hun har et utradisjonelt yrke - ofte innen noe alternativt. Jeg ser også at det er to linjer ned fra lillefingeren, som står ned på hjertelinjen. De forteller at det er store healingevner i disse hendene!

 

Norsk Ukeblad nr 7 2009

De ukjente hendene tilhørte Snåsamannen, Joralf Gjerstad.

Norsk Ukeblad nr 7 2009

Faksimile Norsk Ukeblad nr.7 2009:
Reportasjen om håndanalysen av Joralf Gjerstads (Snåsamannens) hender.

 

Vil du vite hva en håndanalyse kan si om dine evner og muligheter - ta kontakt. Kontaktinformasjon finner du på Forsiden. Vil du først vite litt mer om hvordan en håndanalyse foregår eller hva de ulike linjene og fingrene betyr finner du kort informasjon på denne siden: Om håndanalyse.

 

 Reportasjer