Media og messer


Bilder - galleri

Se flere bilder på www.ihanden.no/bilder.html

Bilder - Hovedgalleri - Jeg har laget et galleri hvor det er bilder fra messer, konsultasjoner og utklipp fra diverse aviser og ukeblad.

Håndavtrykk - et lysbildeshow - Jeg har også satt sammen et utvalg av håndavtrykk til en liten lysbildevisning.


Det Gode Liv med håndanalyse, nr. 3 2013

Det Gode Liv med håndanalyse, nr. 3 2013

Det Gode Liv - magasinet for økt livsglede ønsket å lage en artikkel om håndanalyse og fulgte spent med når Connie besøkte meg i mine trivelige lokaler i Bergen. Og uten å røpe for mye...

...så endte det med at reporteren også bestilte en time.

"...Det er skremmende treffende, sier Connie med et overrasket uttrykk i ansiktet...."

Les mer om reportasjen.

 


ihanden.no i BT

Intervju i BT, ihanden.no

Bergens Tidende laget en artikkel om Alternativmessen i Grieghallen og viet mye plass til håndanalyse, hvor de intervjuet både meg og klienten (Bergens Tidende 11. mars 2012):

"...Hun traff på alt..."

Les hele intervjuet.

 


09. desember 2010, Boksignering med Snåsamannen

Møte med hendene til Snåsamannen som jeg kun har sett avtrykk av tidligere

Endelig fikk jeg hilst på hendene som jeg kun har sett på bilde. Jeg benyttet sjansen til å treffe Joralf Gjerstad (Snåsamannen) under boksignering i Bergen. Det var et hyggelige møte og jeg spurte om han leste Norsk Ukeblad (Hendene røper evnene hans) - han sa nei. Men da jeg sa at jeg hadde sett i hendene hans sa han:

- Er det du? Å, da må du hilse på kona mi!

Så da gjorde jeg det!


04.-05. september 2010, Nøsen i Hemsedal

Fra alternativmessen i Nøsen/Hemsedal september 2010 - jeg og Joseph Reuben Silverbird

Nøsen i Hemsedal - ligger nydelig til oppe på fjellet ved Storfjorden med utsikt til Jotunheimen. Her hadde 25 alternative utstillere inntatt Nøsen Fjellstogo til Alternativmesse 4. og 5. september 2010 - blant annet den verdenskjente indianeren fra Arizona, Joseph Reuben Silverbird (bildet til høyre), Jon Schau, m.fl.

Fra alternativmessen i Nøsen/Hemsedal september 2010

Det var en fin messe i rolige omgivelser, sol fra skyfri himmel - en opplevelse! Og sannelig hadde en rekke mennesker (til tross for det nydelige været) valgt å legge turen til messen på Nøsen!


19.-21. februar 2010, Bergen

Fra alternativmessen i Bergen februar 2010

Da var også alternativ messen i 2010 i Bergen, Grieghallen, ved veis ende. Nok en travel og innholdsrik messe med godt besøk. Det er alltid like hyggelig med alle som kommer innom selv om det kan bli litt travelt enkelte ganger - så takk til alle som kom innom for en prat eller håndanalyse.

 

 


13.-14. februar 2010, Ålesund

Fra alternativmessen i Ålesund

Rekordoppslutning om alternativmessen i Ålesund i år. Da blir det fort en heltisk helg på standene - så også hos meg. Takk til alle som kom innom for en prat eller håndanalyse.

 

 


Omvendt av håndanalyse - reportasje i Firda 09.11.2009

Logo til Firda som skrev om -En skeptiker som ble omvendt av håndanalyse av Mai Villanger-

Firda laget en artikkel om en "skeptiker" som var med søsteren sin på Alternativmessen i Florø 7.-8. november. Men det skulle vise seg at skeptikeren ble omvendt i løpet av en håndanalyse med meg.

 

- Korleis kjennest det å ha blitt "omvend"?

- Nei det er jo det eg sit og kjenner på no, det er utruleg spesielt. Eg er nok litt sjelven og framleis i sjokk...

Les mer

 


Alternativmesser oktober og november 2009

Fra alternativmessen i Haugesund oktober 2009

Da er messene i Odda, Florø, Bergen og Haugesund avsluttet og det har nok engang vært spennende, men også travelt. Nok en gang vil jeg sende en takk til dere som kom innom for en prat eller håndanalyse. Haugesunds Avis var tilstede på messen i Haugesund og tok noen bilder fra messen som i dag også ligger ute på www.haugesunds-avis.no.

 


Kurs med Holiman - august 2009

Meg og Holiman i Hønefoss august 2009

Jeg deltok på James Holiman sitt håndanalysekurs i august 2009 i Hønefoss. I 2005 tok Holiman en håndanalyse av mine hender og det var kjekt å treffe "guruen" av håndanalyse igjen.

 

 


Reportasje i Ute og inne 2009 nr. 19

Intervju i Ute og inne om håndanalyse og ihanden.no, 2009 nr. 19

Hånden røper FRAMTIDEN - Ute og inne har laget en reportasje hvor de har intervjuet både meg og en av mine tidligere kunder, Berit Hovden Reuther. Her kan dere lese om hva Berit fikk ut av håndanalysen og hvordan dette har vært med å påvirke henne i tiden etter håndanalysen.

" - Jeg kan ikke si at håndanalysen har endret livet mitt, men det har hjulpet meg til å bli mer bevisst på mine styrker og svakheter, smiler Berit."

Les hele intervjuet.

 


ihanden.no i BA

Intervju i BA om håndanalyse og ihanden.no

Bergensavisen har laget en artikkel om meg og håndanalyse i anledning alternativmessen i Bergen mars 2009:

"...BA har sett henne der. Det er alltid kø hos henne. En og en setter de seg ned, får hendene malt med vannfarge som de stempler på et ark. Og så sitter de der og høre Mai fortelle. Og de blir rarere og rarere i ansiktene sine..."

Les hele intervjuet.

 


Røper hendene til Snåsamannen evnene hans?

Les mer om mine tolkninger av Snåsamannens hender

Norsk Ukeblad har laget en spennende reportasje om håndanalyse. De ba 3 håndanalytikere, inkludert meg selv, om å foreta en enkel håndanalyse av noen ukjente hender. Alle fikk utlevert et foto av de "navnløse" hendene. Etter at håndanalysen var ferdig fikk vi vite hvem hendene tilhørte - Snåsamannen, Joralf Gjerstad. Hvis du vil vite om hendene til Snåsamannen røper evnen hans så finner du store deler av reportasjen her:

Faksimile Norsk Ukeblad nr. 7 2009.

 Reportasjer