ihånden i BT

Faksimile fra Begens Tidende 11.03.2012

BERGENS TIDENDE (BT) besøkte Alternativmessen i Grieghallen og snakket med ei som stilte godt forberedt og hadde blinket ut en håndanalyse av meg. Her kan dere lese intervjuet med henne, fra Bergens Tidende 11. mars 2012.


BT 11. mars 2012

"Hun traff på alt og bekreftet det jeg visste fra før."

Tekst: Øyvind Ask, BT

Mens mange kommer på messen rett og slett for å treffe kjente i miljøet, har Christine Thiesen gjort grundig forarbeid, og vet nøyaktig hva hun vil og hvem hun vil snakke med.

- Hva jeg vil? Jeg vil ha hjelp til å få svar på spørsmål om de nære ting. Jeg er nysgjerrig, og er overbevist om at det er mer mellom himmel og jord enn det vi vanligvis sanser. Kvinner er mer mottakelig for slikt. Kanskje flest i min alder, sånn midt i livet.

Christine har blinket seg ut Mai VIllanger som driver med håndanalyse. På informasjonsplakaten hennes leser vi at hun hjelper med å finne våre muligheter, våre kvaliteter og personlighet.

Christine setter seg og får trykksverte på håndflatene. De lager et papiravtrykk. Så setter de seg og samtaler. Etter 20 minutter og 350 kroner snakker vi med Christine igjen.

Inspirerende

- Hvordan gikk det?

- Hun traff på alt, og bekreftet det jeg visste fra før. Hun kom med råd der jeg var i tvil, og fikk tips om hvordan jeg kan forandre på ting. Det var veldig inspirerende, og ikke noen utnyttelse av klienten. Det er mange useriøse, og jeg ville aldri oppsøkt en spådame som annonserte i avisen.

- Hva er dette alternativt til, spør vi Mai Villanger.

- Dette er en håndanalyse, som kan fortelle hvilke kvaliteter vi er født med. Disse kvalitetene blir påvirket på forskjellige måter, og vi glemmer etter hvert hvem vi virkelig er. Håndanalyseskal hjelpe oss til å bli i stand til å finne igjen det vi innerst inne har, og gi oss input til å ta det i bruk igjen, Mange stiller seg spørsmål: Hvem er jeg, hva vil jeg, hvor går livet videre?

- Hvordan kan du se svarene?

- Dette er flere tusen år gammel kunnskap. Vi har alle vårt særegne rille- og linjemønster, og i det kan vi lese vår personlighet. Selv begynte jeg å studere dette for 15 år siden, sier Villanger.


Faksimile fra Bergensavisen 11.03.2009

Faksimile: BT 11. mars 2012

 

Vil du vite hva en håndanalyse kan si om dine evner og muligheter - ta kontakt. Kontaktinformasjon finner du på Forsiden.

 

 Reportasjer